Jarodila syna 3.5.2006 na slovanech porod byl sice strasne rychly ale ani mi neukazali jak kojit maly porad plakal az jsem je pomalu na kolenou prosila at neco udelaji a pak kdyz uz jsme se skoro unavou zhroutila si ho vzali sestry na par hodin k sobe rodila jsem ve stredu odpoledne a v sobotu uz jsem sla domu s radosti ze uz tam nemusim byt.kojit jsem se nenaucila a tak byl po 3 tydnech odsavani a piti z lahvicky maly umele krmeny.sileny!!!20.1.2010 se mi v nemocnici na lochotine narodila holcicka cisarskym rezem a nedonosena.malou mi nosili jeste i na jip po 8 hodinach me dali na normalni pokoj pece uzasna kojila jsem hned na jipce no kojila mlezivo jsem sice mela ale mimisek to neumel ale i tak vychazeli mi ve vsem vstric a odejit z nemocnice se mi tentokrat moc nechtelo bylo tam silene fajn a vsem maminkam moooc doporucuji!!!kojila jsem sice jen 2 mesice protoze mi doslo mlicko ale proste jsem kojila bylo to nadherny!!!a to diky klidu a peci co jsem mela se vse razbehlo jak melo!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.