si piš, že dá. Dostat se tam není lehký, ale když už tam jsi, tak se tam nemusíš moc ukazovat. Jako škola mi to připadalo dost jednoduchý a dá se to dobře rozložit. Státnice a bakalářky byly teda časově náročný, třeba já jsem se učila šest týdnů v kuse šest hodin denně, ale nejsem moc chytrá, moje kamarádky se některé učily týden a taky to udělaly. Vystudovala jsem to za čtyři roky, k tomu jsem pracovala brigádně, jednu dobu jsem dělala na plný úvazek a taky jsem to nějak zvládla, aniž bych tu školu zanedbávala. A znovu podotýkám- nejsem nijak výkonná a nepatřím k těm nejchytřejším.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.