| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč je v ČR nízká informovanost o očkování?

No tak kili, celý rozsudek NSS jsem prostudovala nejen já, ale i ten co psal zprávu na stránkách NSS ( může být chápána jako vysvětlení pro méně chápavé).
-Zákon č.258/2000 Sb.znají i soudci, nejen já

- shrnu to: když nebude existovat povinnost,( tj. v zákoně- viz. zákon Listina) byla a bude v našem demok. státě vždy protiprávní sankce.

- snažím se aby někdy má argumentace pobavila, vysvětlila jsem jak snadno nedemokraticky by šlo prosadit očkování proti moru,(je to usměvné?) někomu ale může podobně vadit nyní "povinný" záškrt ...

Kili:"... důvodem k přesvědčování těch, kteří nejsou v dané věci rozhodnuti. Mně se to jeví jako házení klacků pod nohy těm, kteří chtějí dobrovolné očkování".
Kili očkování je dobrovolné. Mne děsí, když je z diskuzí na internetu vidět, že lidé vlastně nejsou informováni ( o imunitě po očkování apod.). To je dost krátkozraké. Zatajování informací. Neznám osobně nikoho, o kom bych věděla že má následky po očkování ( horší je - lékaři tvrdí že nejsou). V zahraničí se nic netají, před očkováním musí rodič dostat pravdivé inf. A pak očkuje 90% většina, jako jí většina některé "závadné" potraviny, apod. Nic není ideální.
Já když pak z internetu čtu příběhy těch co měli následky po očkování, vidím:
1.rodič se měl dobrovolně rozhodnout
2.kdyby lékař k očkování nepřistupoval "je to povinné" a neočkoval rutinně, některým tragédiím se dalo předejít- třeba by nenaočkoval děti, které vůbec očkovat neměl

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.