| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda V. - Problémy menstruačního cyklu

Takže přesně k Tvému dotazu, pokud se ti bazální teplota zvýšila právě až po podání progesteronu, tak bych možná pochybovala jestli tu zvýšenou teplotu opravdu způsobila OVU nebo jenom ta vyšší hladina progesteronu. Jestli ho bereš v práškách, tak zkus jednou počkat až se teplota zvýší sama a teprve po 3dnech vyšších teplot(potvrzený vzestup) začni brát hormon.
Z vlastní zkušenosti potvrzuju, že mi tento přístup pomáhá a jsem už bez špinění a s normální délkou luteální fáze. To jsem samozřejmě nevymyslela já, ale chodím na Kurzy přirozeného plánování rodičovství, kde jsme právě jednou brali i neplodnost (ty kurzy vedou dvě gynekoložky).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.