Já jsem byla ve Zlíně v roce 2002 a teď v roce 2011 a můžu říct že jsem byla moooc spokojená. letos jsme měli porodní asistentku Libuši Čápovou která byla úžasná. Vyzařoval z ní klid a pohoda
Byla opravdu moc hodná a moc jí ještě jednou děkuji za pohodový porod
. I na šestinedělí od "slunečnic" (ty byli pro maminky) byli sestřičky moc hodné a zvlášť sestřička Šárka Sopková. A sestřičky od "čápa"(ty byli pro děti) tak tam byla hodná jedna vedle druhé. A strava byla vynikající na tu si taky nemůžu stěžovat. Jednu výtku mám na uklizečku nebo jak se jim tam říká co převlékají postele. 1.2. 2011 jsme šli obě s maminkou domů ale bohužel jsme museli ještě čekat na věci které nám měli přivézt tatínci. Tak jsme ještě nemohli být nachystané, jelikož byli zakázané návštěvy kvůli chřipce, tak nám je dřív nepřivezli. Tak řekla že do hodiny si máme vyklidit skříňku a uvolnit postel. No jenomže bohužel naše dětičky ještě pak potřebovali nakrmit a tak jak došla po druhé a ptala se jestli už máme papíry tak jsme ji poprosily že by jsme je ještě potřebovali v té posteli nakrmit. Potom došla potřetí to už tam byl tatínek mé spolubydlící ale oni ještě museli čekat na nějaké papíry. Náš Martínek byl samozdřejmě pokakaný jak nejvíc mohl.Tak jsem ho musela znovu přebalit.volala jsem manželovi jestli už je někde v budově abych ho už nemusela znovu oblékat do nemocničních věcí a zrovna ho oblekla domů. No a to už se nám tam milá začala plantat a byla důležitější než ředitel. Musela honem honem vyslékat. zakopávala nám tam o tašky, tož s prominutím trapná koza. Dělala to vyloženě naschvál. Dovedete si představit jak to tam mohlo vypadat 5 dospělých se tam plantalo no hrůza. Ještě měla největší pilno nám smazat jméno na popiskách u dveří takže nás tatínek nemohl najít. Protože jsem mu neřekla číslo dveří jelikož jsem si myslela že to podle jména najde. Říkám no to je nápad mazat ty jména když jsme ještě tady a když za náma ani jednou nebyl tak jak má vědět kde ležíme. A ona říká "a jak za vama mohl jít když jsou zakázané návštěvy"? Tož pitomá úplně. No právě proto to tam měla nechat napsané chytračka jedna. No ona byla celkově celou dobu mého pobytu taková důležitá a nechutná. Takže holky Zlín super a jednou uklízečkou si to nenechte zkazit. Kdyby mě to napadlo dřív a neměla ruce plné práce tak bych zašla za vrchní sestrou a poprosila ji jestli by jsme se mohli v klidu vypravit. Ale to vás napadne až potom
No jinak jsem moc ráda že už to mám za sebou a našeho Martínka už máme na světě