Ahoj,nevím jestli není pozdě se zapojit do diskuze?Mám taky takového výtvarníka doma.Má 4roky a proti druhým ze školky ty jeho výkresy jsou pozadu. Co se týká řeči,s tou jsme začali už navštěvovat logopedku.Také začal mluvit později,ale už to dohnal a když se snaží tak je mu i rozumět.Paní logopedka si přála nějaký obrázek.Tak jsme přinesli "mapu",ale vůbec se mi k ní nevyjádřila.Tak snad to bude lepší.Zatím jsem sondovala po kamarádkách a ne všechny předškoláci milují malovat a některé děti to "chytne" až později. Brouk rád modeluje hlavně krájí mazacím nožem(modelínu,banány,...)vše co mu může pomoci se zručností.Pak se snad jednou tý pastelky chytne dobrovolně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.