muzete mi poradit manzel me opustil v cizine zustala jsem na ulici s 11letou dcerou bez penez a prijmu nevim kam mam zazadat o pomoc ziju po znamych ale take nevim jakym zpusobem mam od exmanzela zjiskat nejake penize take zije v cizine u nove pritelkyne my jsme oddani a nic mi nechce poslat a nechce komunikovat nic ho nezajima nevim kam se obratit jestli na cz. urady a jake nebo tam v cizine jsme cesi ale exmanzel do cech nechce jet vyridit rozvod a zadne doklady take vim ze porusil zakon o rodine a ze by mi mel vse plati nemuzu si sehnat praci protoze nemam adresu ani pobyt nic ho nezajima a ja jsem v zoufale situaci co s nami bude dcera chodi do skoli ale nema svuj pokoj a rodine zazemi je tim dost znicena jestli mi muzete poradit co a jak budu rada diky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.