| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Teplice o.z., Krajská zdravotní, a.s.

Před třemi lety tam rodila moje sestra a já byla u porodu. Porod byl zdlouhavý a nekonečný. Sester tam bylo velmi pomálu .. a když tam jedna z maminek dostala epileptický záchvat ve sprše, nikdo tam nebyl. Slyšela tupou ránu ze sálu, kde jsem podporovala sestru a utíkala se podívat do sprch. Paní tam ležela ve stříkající sprše a personál nikde. Sháněla jsem pomoc a několik minut mi to zabralo. To ve mně vzbudilo nedůvěru. Obzvlášt jedna zdravotní sestra- blonďato-šedivá starší, byla velmi nepříjemná. Na maminky byla hrubá a měla jsem pocit, že kdybych tam nebyla tak snad mojí sestře vynadá jakto že heká a jakto, že ještě neporodila. Moje sestra byla v takovém stresu, že se bála hekat nahlas,aby ji nevynadali. To bylo velmi nepříjemné. Když se konečně miminko narodilo, nutno dodat, že paní doktorka (bohužel nevím jméno, mladá s brýlemi) byla velmi milá a ochotná. Tak opět ta zdravotní sestra miminko čapla a dost nevybíravým způsobem s ním manipulovala. Chovala se jak největší frajerka, ale byla hrubá na maminky i miminka. Prostě ta paní tam dle mého názoru nemá co dělat.Slovo empatie s prvorodičkama a něha jí asi nic neříká.
Jsem v rozpacích. Jsem těhotná ve 4 měsíci a řeším kam jít porodit. Moje sestra je také opět těhotná. Opravdu nevím, moc by mne uklidnilo, kdyby tam ta starší zdravotní sestra již nebyla.. vzpomínky totiž asi nevytěsním. Marcela

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.