Před třemi lety tam rodila moje sestra a já byla u porodu. Porod byl zdlouhavý a nekonečný. Sester tam bylo velmi pomálu .. a když tam jedna z maminek dostala epileptický záchvat ve sprše, nikdo tam nebyl. Slyšela tupou ránu ze sálu, kde jsem podporovala sestru a utíkala se podívat do sprch. Paní tam ležela ve stříkající sprše a personál nikde. Sháněla jsem pomoc a několik minut mi to zabralo. To ve mně vzbudilo nedůvěru. Obzvlášt jedna zdravotní sestra- blonďato-šedivá starší, byla velmi nepříjemná. Na maminky byla hrubá a měla jsem pocit, že kdybych tam nebyla tak snad mojí sestře vynadá jakto že heká a jakto, že ještě neporodila. Moje sestra byla v takovém stresu, že se bála hekat nahlas,aby ji nevynadali. To bylo velmi nepříjemné. Když se konečně miminko narodilo, nutno dodat, že paní doktorka (bohužel nevím jméno, mladá s brýlemi) byla velmi milá a ochotná. Tak opět ta zdravotní sestra miminko čapla a dost nevybíravým způsobem s ním manipulovala. Chovala se jak největší frajerka, ale byla hrubá na maminky i miminka. Prostě ta paní tam dle mého názoru nemá co dělat.Slovo empatie s prvorodičkama a něha jí asi nic neříká.
Jsem v rozpacích. Jsem těhotná ve 4 měsíci a řeším kam jít porodit. Moje sestra je také opět těhotná. Opravdu nevím, moc by mne uklidnilo, kdyby tam ta starší zdravotní sestra již nebyla.. vzpomínky totiž asi nevytěsním. Marcela
Předchozí