Roudnickou porodnici chválím a skláním hlavu před jejím celkovým fungováním. Personál ochotný a milý, prostředí, pokoje a strava bezchybné. Rodila jsem tu 2. děcko a byl to ten nejhezčí zážitek mého života. Ač měl syn 4,40 kg, porod "kleštěmi" byl naprosto hladký, bez deformace či jiného poškození hlavičky. "Šití" bylo bezbolestné. Ale co mě nejvíc překvapilo - a v danou chvíli i moc uklidnilo, bylo to, že při mém porodu asistovala paní doktorka, 2 porodní asistentky, sestřička z gynekologie, sestřička a doktorka z novorozeneckého - a to byla zrovna sobota. Při prvním porodu v LTM se mi totiž stalo, že jsem "dostala" pouze porodní asistentku a sestřičku, které pořád někam odbíhali a nakonec nemohli sehnat ani dětského lékaře, když mimi potřebovalo urgentně do inkubátoru... to byli nejhorší vteřiny mého života!
Děkuji tímto porodní asistentce Janičce, která vedla můj porod od samého začátku s úžasným přístupem, paní doktorce Procházkové, všem ostatním a také sestřičce z gynekologie, která mi dávala krevní transfúzi. Byl to doslova anděl, který udělal i z téhle, ne moc příjemné, záležitosti příjemný zážitek.
P.S. Ještě nikde v nemocnicích jsem nezažila, že by se sám pan primář chodil denně ptát, jak nám rodičkám je, jak se hojíme, jak nám chutná jídlo... A v Roudnici to byl denní standard. Takže opravdu smekám před touto porodnicí.
Předchozí