Zdravím všechny maminky, to co tady píšete o malým, tak mám pocit, jako byste psala o mé holčičce, přesně tak to máme my taky, přes den bývá skoro většinou vzhůru, akorát po obědě usne, v kočárku spinká a můžeme s ní jezdit přes všelijaké obrubníky a kameny a nic ji nevzbudí :)k večeru kolem šesté je vzhůru, po koupání spinkat nechce, zabere až tak po desáté večer, budí se pak kolem 3hodiny ráno a pak až kolem 7-8hodiny - na kojení, takže se to docela dá zvládnout, má i chvilky, že prospí celou noc, to už se já sama v noci budím a kontroluju ji, jestli je v pořádku. Takhle by mi to vyhovovalo :) aspoň bych se trošku vyspala, ale když pročítám trápení jiných maminek, co se jim mimča budí v noci každou hodinu, tak ta naše prdelka je ještě zlatíčko. Už se taky hodně směje, zvedá nožičky do vzduchu a na bříšku ji hlavička drží chvilku, ještě nemá asi takovou sílu, ale ono to přijde.Strašně ráda poslouchá, když jí něco vyprávím, zpívám a když přijde domů taťka z práce a začne na ni mluvit, tak vykulí očka a třepou se jí ručičky, jak na jeho hlas reaguje, je to hrozně hezký. Tak krásné mateřství všem přeju :)
Předchozí