| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je možné dobře se pohádat?

Měla jsem bezhádkové manželství. Oba jsme byli přesvědčeni, že vše jde vyřešit a když nejde o život, jde o ...., takže hádky jsou zbytečné.
Rozvedeni sice nejsme kvůli synovi, ale každý žijeme svým životem, máme střídavou péči, bydlíme v domech vedle sebe, každý se svým partnerem.
U nás to skončilo kvůli dítěti. Do té doby jsem fakt věřila, že vždy jde udělat kompromis a vše jde vyřešit. Vždy jsme chtěli jen jedno dítě. Otěhotněla jsem a zjistilo se, že čekám dvojčata. Naše reakce na to byli různé, manžel byl od prvního okamžiku nadšený a já přesně naopak, postupně jsem se začala smiřovat s tím, že budou dva. Jeden ze synů bez příčiny zemřel ještě před porodem. A pak už šel náš vztah postupně do háje, manžel chtěl druhé dítě, já ne. Tady udělat kompromis nešlo.

Že jsou hádky zbytečné si myslím pořád. U malicherností, kde jde udělat kompromis, jsou hádky zbytečným stresem a u záležitostí, kde kompromis udělat nejde, jsou taky zbytečné, protože se tím nic nevyřeší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.