| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je možné dobře se pohádat?

Z duše nenávidím hádky, nejraději bych také všechno řešila v klidu. Jenže jsem si bohužel vzala chlapa, který byl od malička zvyklý na "itálii". Prostě se pohádá, vyšumí a za pět minut je v pohodě. Já bohužel každou hádkou trpím ještě dlouho po jejímskončení a díky své nenávisti ke konfliktům nechala zajít věci příliš daleko. Manžel má spoustu dluhů, takže žijeme z ruky do huby, doma mi nepomůže téměř s ničím. Já jsem na mateřské s půlročním mimčem, starší dceru vozím z kroužku na kroužek, na krku mám celou domácnost a po večerech (a často i nocích) pracuju, protože jinak bychom se museli pást. Posledních pár týdnů jsem jela doslova nadoraz. Čas od času se přemůžu a udělám scénu (několik dní dopředu se na ni připravuji a pak ji dalších několik dnů rozdýchávám), na chvilku se to zlepší, jenže po pár dnech se to vrátí do starých kolejí. Musela bych prudit a vyvádět ob den, jenže na to já prostě nemám. Navíc hádky vždykcy končí dost absurdním způsobem. Já mu třeba vyčtu, že mi s ničím nepomůže, on cholericky vybuchne a reaguje slovy: "ty mi budeš něco vyčítat, podívej se jaký tu máš bordel!" (den předtím jsem měla uzávěrku, seděla jsem u počítače do dvou do noci, ve tři a v pět vstávala na kojení a v šest se malý vzbudil definitivně). V poslední době jsem už vážně uvažovala o rozvodu. Finance bych nějak zvládla, když to sečtu s mateřskou, mám s mužem v podstatě stejné příjmy, ale stejně si to nějak neumím představit. A nejhorší je, že problém mám jenom já. Jemu evidentně situace vyhovuje a myslím, že si vůbec neuvědomuje závažnost situace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.