| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem líná. Používám látkové pleny.

no asi nápodobně,latkove sice mohou mit neco do sebe ale pri 5ti detech a dvou cvrkach na plenach,
a kor počatečni investice do latkovych jelikoz kdyz devet denne za den neuschnou a nejake museji byt vzdy v záloze a pri dvou na plenach by investice byla opravdu ne zrovna mala,to same s prostredky na prani voda energie.?????????????????????????

nejsem lina ale kdyz si to za rok spocitam plena za 3.5kč je pro me stejne vyhodna jako pro látkařky.nikdy sme nebyli opruzeni,
je to srovnatelné jako za rok vyhozene kes za jednorazovky - netrha mi žíli ani memu muži zajit do obchodu nebo pri klasickem velkem nakupu prihodit baleni navic

muj chlap neni jitrnice aby si za tu dobu po tolika detech nevsiml cisel na balíku váhy atd aby koupil rocnimu mini.
co se tyce odpadu s plen nic mi doma nesmrdi existuji kose na netu se daji sehnat za par korun netreba drahe sacky kdyz se vybere ten spravny kos
a nohy mi to taky neutrhne jit cca 6metru k popelnici ze dveri baraku.

a za usetrene penize mame doma taktez male hrackarstvi - :-))

nemyslim si že by az tak byli cenove rozdili v latkovych a jednorazovych ...jak jsem napsala pocatecni investice do vsech komponentu v plenkovych vyjde na cca 12tisic zakladnich par kusu castka se tedy muze vyslhat az na 30tisic pro jedno dite,coz jsem se divala na netu..
a jelikoz i ty maji svoji životnost je treba na dalsi pripadne ditko dokoupit ci uz jen s higienickych duvodu poridit dalsi....ac jsou prane udrzovane ....plus jak pisu prostredky na prani voda energie ta se gratis nedavá :-DDDDD

neni pravdou ze bych za rok vyhodila 50tis za plenky - 2baliky pro mimi a jeden pro starsiho je cca 14tis za rok za oba...2tis rocne za popelnice a 500kč za sačky do odpakoveho kose...

kazde vyhovuje neco jineho...:-))))))))))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.