Já rodila ve Fakultní nemocnici Lochotín začátkem roku 2008.Vzhledem k těhotentví s dvojčaty,navíc rizikovém jsem předtím ležela i na oddělení patologických těhotenství-velká spokojenost!! i porod císařským řezem ve spinálu super.Bezvadní doktoři i sestřičky. Odd šestinedělí dost horror...ženské sestry říkali něco jiného než dětské,navíc všude nervozita,na celé oddělení jedna odsávačka,špatná informovanost maminek.po týdnu přesun za malým na neonatologii....i tam jsem se setkala s nepříliš příjemným přístupem k ženám po porodu. Když to shrnu:rizikové oddělení a porodní oddělení OK,šestinedělí už horší!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.