V této porodnici jsem bohužel musela rodit z důvodu uzavření Ústecké porodnice.Mohu tedy porovnávat.Během 1. doby porodní jsem zůstala úplně sama,měla jsem velké bolesti.Byla mi dána injekce.Jinak žádná snaha o nabídnutí míče,úlevové polohy...Moje chyba-bohužel jsem sebou neměla doprovod.Jako druhorodička jsem rodila jen s porodní asistentkou,bez lékaře.Lékař spal.Monitorování bylo vedeno pouze sporadicky.V ÚSTÍ PO CELOU DOBU PORODU!Po porodu jsem musela vyloženě požádat o přiložení miminka k prsu,to sestra okomentovala,že neví zda to bude co platné:-O.Po porodu jsem byla bez miminka.Nikdo se mě neptal,zda s ním chci či nechci být.Rodila jsem v noci ,takže mi bylo sděleno,že ho dostanu až ráno.V 5,30 jsem opět žádala ,že chci být s miminkem.To mi bylo sděleno,že mě musí nejdříve proškolit!Ale to už byla neodbytná a mimi jsem konečně dostala.V den odchodu domu mi mimi sestra odnesla na kontolu dětským lékařem se slovy hned vám ho přinesu.Takže jsem čekala přes 3 hodiny,protože se lékař někde zdržel.Dítě jsem dostala uplakaný,chtěla jsem ho nakojit,ale opět jsem nemohla,protože jsem musela na chodbu kde na nás propouštějící maminky čekal primář dětského oddělení aby nám řekl jak se máme o mimi starat!:-O.
Na stránkách nemocnice jsou uvedeny informace,které v praxi nejsou prováděny.:-((((
Předchozí