Ahoj, nejsi náhodou z Brna ? Něco mi to připomíná...Syn měl v necelých 2 letech laryngitidu a od té doby na ně trpí. Pediatra nás vyslala na alergo a ORL-renomované pracoviště v centru. Závěr-mandle trochu zvětšená, běžte se objednat na vytržení do nemocnice. No nechce se mi, syn pořád trpí na rýmy, je v péči alergologa imunologa a bere Ribomunyl, podle mě je to lepší-loni laryngitidy končily bronchitidou, letos jen rýmou. Na ORL radši nechodíme, mám k trhání mandlí prostě nějaký odpor a odradilo mě tohle okamžité odeslání na operaci i s dle dr. trochu zvětšenou mandličkou, žádné chrápání...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.