| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Protože se mi to všechno neustále honí hlavou, tak jsem na téma nevěra zapředla hovor přes icq se svým bývalým přítelem. Od našeho rozchodu (před 3 lety) je se stálou přítelkyní, kterou prý sice nemiluje, ale má ji rád a plánují svatbu. Sex s ní je prý normální, občas nic moc. Podotýkám, že jsem se rozešla já s ním a on byl velmi zklamaný, a tak si teď asi našel vztah, kde neriskuje další zklamání, aspon mi to tak přijde.~d~
No, a teď z něj vypadlo, že je své přítelkyni nevěrný. Má kamarádku, se kterou se čas od času vyspí. Prý ona ho uhání, ale on ji chce jen na sex. Tak jsme to probírali a vyšlo najevo, že chlapské uvažování je zhruba toto: žena, když chce, tak chlapa svede a ten, ačkoliv má stálou přítelkyni, si dá říct, protože sex si žádný chlap nedovede odepřít. Dokonce tvrdil, že i kdyby měl doma sebevětší sexbombu a vše bylo úžasné, tak pokud by ho ženská sváděla, dal by si asi ve slabé chvilce říct... :-©
Řekl mi, že je mu to líto, ale že to tak prostě je a že kdyby nevěru odhalil u své přítelkyně, tak se s ní rozejde, protože to je pro něj velká porážka mužství.
Zapomněla jsem se ho zeptat, jestli teda zahýbal i mně ~t~~t~~t~ ~q~~q~Naštěstí už je mi to v jeho případě dnes jedno.

Snažím se z toho zase doplnit dílky do obrázku o chlapech...jak fungujou, myslejí a jednají... nestačím se divit ~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.