Prý KDO NEMÁ PAROHY,MÁ DOMA "PRAŠIVKU"....takhle před pár lety začínal pořad TRNÍ (na primě. už ho nedávají)Myslím,že na tom taky něco je! Já myslím,že víc než 90% lidí ( ne jen mužů) je nevěrných,některé to teprve čeká a ti co nejsou a nebyli-u těch to neznamená,že by odolali! Jen neměli příležitost. Donedávna jsem si myslela,že to nebude až tak,ale přesvědčila mě kamarádka (atraktivní 40ka),co roky tvrdila: já bych to nemohla mýmu udělat. Miluju ho pořád,jsem s ním spokojená i v sexu a prostě mám MORÁLNÍ ZÁBRANY... no a už 3 měsíce má hodně intenzivní vztah s milencem-dokonce je to kamarád jejího manžela. Ptám se: kde jsou tvoje morální zábrany???? NĚJAK SE VYTRATILY...Ale když ON je tak úúúúžasnej!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.