Rodila jsem ve Zlínské porodnici 25.8.2010,porod byl vyvolávaný přenášela jsme 11 dní,kvlůli vysokému K.T.jsem byla dva dny před vyvoláváním uložena na páté patro pro riziková těhotenstvý.za dva dny mi porod vyvvolali druhou tabletkou a mazala jsem vesele na porodní sál,už po pár minutách začalo peklo úsměv mi rychle zmizel :) Porodní boxy jsou ale velmi příjemné k dispozici jsme měla vanu kterou mi porodní asistentka ochotně napustila a nalila do ní levanduli :) většinu času jsme pak strávila na balonu ve sprše nebo připojená na ktg..Jelikož mi ale tabletky vyvolali pouze kontrakce které byly nepřetržitě za sebou žádný odpočinek ani vteřinku ,tak jsme se neotvírala po několika hodinách jsme byla na dva prsty a Kačenka byla moc nahoře,po vyyšetření panem dr.Kudrnou bylo jasno Paní vy neporodíte musíme udělat akutní sc...Takže ze sálu kde mi porod sekcí ukončili si pamatuju už jen hrozně milou anestezioložku a pak tma..Narodila se mi zdravá holčička Kateřinka..:) míry byly 3,550g a 49cm..Vyprosila jsme si a mohla ji vidět hned jak mně vzbudili ..:) na odd.šestinedělí jsme četla na různých webech a diskuzích většinou samé hrůzy ale mně tam ukřivděno nebylo,s malou jednali hezky a ochotně vždy vše vysvětlili...ležela jsem na 4.patře které je některými maminkami označováno za šílené...Věřte či ne já jsme byla spokojená.Jídlo je nemocniční co taky čekat za zázraky při dietě po císaři že!! Chutnalo mi tam skoro všechno sestřičky až teda na jednu maladou jak já říkám pipku byli úžasné at ženské nebpo dětské.Takže za mně říkám ano,porodnice je skvěle vybavená i pro pedčasně narozené dětičky a ochota a přístup personálu byl famozmní!!..:)))