Dobrý den, já rodila v Neratovicích obě dcery. První spontálně v roce 2007 a rodil mě pan MUDr. Winter a super, byl lidský a příjemný. Nyní jsem rodila v listopadu a to bylo horší. Na přijmu v noci byl jakýsi MUDr. ze slovenska, úplně byl nepříjemný, nechal mě trpět na chodbě jakou dobu až si na mě v tom fofru tam pak vzpomněl a já nakonec skončila akutně pod kudlou. Sice jsem jí měla plánovanou, ale rodit jsem začala o 3 dny dříve a on se divil, proč mám jako císaře atd...byl úplněk a bylo nás tam v tu noc více, asi toho všeho měl plné zuby.Dá se to také pochopit,ale trochu lidskosti neuškodí v takové těžk chvíli ženy. Sloužila tam s ním ještě taková mladá sestra s dlouhým culíkem a když jsem jí prosila o mokrý kapesník, bylo mi zle na omdleí, řekla, že jí je také vedro a odešla. Po císaři už to bylo jen dobré, pediatři a sestry super, hezky se o mě a miminko staraly. Musím uznat, že to vše přebilo tu bídu při příjmu. Určitě áleží, na koho a v jaké náladě narazíte, ale tuto porodnici můžu jen doporučit i přes tento zážitek. Jana