Můj syn se jmenuje Robert. Problém, jak mu domácky říkat vyřešil sám. Bála jsem se, že bude své jméno komolit a kdoví k čemu dojdeme.(Přiznám se, že jako miminku jsem mu říkala Robinku, nic lepšího mě nenapadlo.) Většinou na něj volám Robi, Robine, Roberte. Paní učitelka ve školce mu začala říkat Bertíku, a to těžce snášel. Vypořádal se s tím ale sám a velmi rychle: "Já nejsem žádnej Bertík, já jsem ROBERT!" zaznělo čistě z úst mého 2 a 3/4 roku starého broučka. Tak a máme jasno! Oddychla jsem si, že se s tím tvrdě znějícím jménem ztotožnil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.