Ahoj Monco,
No, nechci te nijak zklamat, ale vim o cem mluvis. Ja jsem vysadila HA pred 8 mesici. Minuly mesic jsem mela prvni ovulaci, ale tento mesic se mi opet neprobehla. Jsem z toho take nestastna. jedine co ti mohu poradit jsou vitaminky. Hlavne Kys. Listova a Ecko!!!. Nejlepsi jsou vitaminy pro tehulky, ty mi opravdu pomahaji a dokonce mi i upravili menstruaci. Dale bych ti doporucila caje. Kontryhelovy, caje z jerabiny,lekoricovy.... no, kdyz si zajdes do nejakeho specialniho bylinkarstvi mohli by ti tam neco specialniho namychat.Kazdopadne 3 mesice po 8 rocich HA neni zadna doba. Ver , ze se ti to upravi. Hlavne zdrava vyziva a vitaminy a ono se to pak upravi. Dalsi vec je taky vaha. Pokud nemas dostatek tuku[ telesneho!!!] tak mas nedostat estrogenu , takze nedostavas menstruaci. ... No, napis vic a napis , jak pokracujes . Ja jsem na tom silene. Hormony mi litaji jako blazen. Objevili se mi dokonce i uhraky jako v puberte. No, doufam, ze ty budes mit prubeh snadnejsi a preju brzke a zdrave miminko!!!!
Michala
Předchozí