ja jdu taky prispet svou trochou do mlyna,ja muzu jedine doporucit,
chodila sem na rizikovku kvuli VVV ditete od 12t a pece uplne uzasna,po prohlidce ve 37t me bylo doporuceno nastoupit a domluvit se na sekci ve 38t,celkova pece byla super,PA skvela bohuzel neznam jmeno ale nevadi,cela priprava super-klystyr,cevka,napichnuti i lokalka,cely prubeh v poradku PA mi rikala vse co a jak a co delaj a jak se asi zrovna citim aze to je tak v poradku,
po te odvoz na jip na 24h,pece super,detska sestra me chodila informovat jak je to s malym a dokonce je manza ukecal ze mi tam nechali fotku :) porad nas chodili kontrolovat,doplnovat piti,pak rady jak zacne odeznivat anestezie,pak sprcha s asistenci,vse v poradku,na vozikach nas odvezli na pokoj,ten den byl bohuzel frmol a tak sem musela pockat na manzu a odpoledne vyrazili na jirp za nasim zlatem,pece po 6ti nedeli skvela,jen to kojeni bylo takove zbezne,
po propusteni sem denne dojizdela a delku pobytu prodluzovala az to bylo na cely den :) temer denne me informovali o stavu malyho,sestry byly moc mile a i dr jen obcas byli tak jak kazdy-spatne vyspani :)
sestry me tam naucily kojit
pak me prijali na OPN a uz sme byli s malym spolu naporad,vse v poradku a tak sme byli propusteni DOMU po 4t ve spitalu
doufam ze tam budeme rodit znovu tentokrat prirozene