Pouzivam pouze zakysanku (s trochou cukru), piskoty a ovoce. Vrstvim piskoty-zakysanka s ovocem (uzasne jsou treba boruvky)-piskoty-zakysanka s ovocem-piskoty-zakysanka s ovocem a nahore ozdobit dle fantazie. A sup s tim do lednicky pres noc. Piskoty krasne stahnou vlhkost ze zakysanky a cely dort drzi pekne pohromade. Kdyz to chci mit hodne nadychane, usleham jednu slehacku a vmicham ji do tech zakysanek (1 slehacka na 3 zakysanky). Hotovo za chvilku, bez vareni/peceni cehokoliv. Nejlepsi je pouzit "kremovitou" zakysanku. A kdyz mam naladu, delam kazde patro jine: boruvkovou, kakaove, malinove, jahodove, broskvove.. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.