V Českém Krumlově jsem dne 13.2.2012 porodila své druhé dítě. Bydlím v Táboře, ale zdejší porodnice mě při prvním porodu velmi zklamala svým přístupem a tak jsem se rozhodla své druhé dítě porodit v Č. Krumlově a svého rozhodnutí určitě nelituji. Od příjezdu po odjezd byl personál úžasný a jejich milý přístup a hlavně přístup k přirozenému porodu mě potěšil. Ani jsem nepotřebovala porodní plán, protože vše dělají tak, jak jsem si to představovala. U samotného porodu jsem měla pana primáře Dr. Shona. Jak porodní asistentky, tak sestřičky na dětském byly velmi milé a pozorné. Chtěli jsme rodit ambulantně, což mi bylo umožněno bez jakýchkoliv námitek. Touto cestou bych také chtěla moc poděkovat porodní asistentce z Tábora Olině Havlíčkové, která mě podpořila jak před porodem, tak po porodu a velmi mi pomohla. Na porod mám díky této zkušenosti krásné vzpomínky. Ivana a Ellinka :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.