Kukašinda-tak já chtěla prvního syna(ikdyž nám to bylo uplně jedno co to bude) ale po potratu se nám dlouho nedařilo tak jsem si nakoupila ovulační testy a počali přesně na ovulaci(protože díky mé práci sex jindy nebyl)
a ted jsme si moc přáli holčičku takže jsem si hlídala ovulaci a strefili se neplánovaně na 5-6dní před ovulaci(dle bazální teploty a ovu testu)-myslela jsem že z toho nic nebude.nechtěla jsem rodit tak abych byla na vánoce v porodnici-proto ten měsic neplánovaně
ale náš malý byl jiného názoru a počkal si ...a zase kluk
ale u obou jsem jedla stejně(sice ted u druhého jsem se snažila stravu upravit,ale ted co vím tak díky jistým lékum to stejně bylo k ničemu-protože obsahovali obrovské množství draslíku a vit.B)-což dle nějakých pruzkumu když ve stravě převažuje draslík a sodík se narodí spíše kluk....což teda u nás to platí 100%
sul miluju od mala jsem na ní chodila tajně...+ jím skoro pořád=kalorická strava tučná prostě žádná dieta.miluju sladký a slaný a jídlo celkově...taky jsem před prvním přibrala 10kg a ted při druhým i díky lékum zase 10kg(které jsem před tím tak pracně shodila
)--takže u nás to vidím že za to muže strava
ikdyž jsem tomu dříve nevěřila tak ted ano....kor po tom co v blízkém okolí holky jedí opačně než já a mají dcery
dokonce na čt1 (už je to pár let zpět) v dokumentu o člověku byl díl početí člověka a tam říkali že sice spermie ovlivní pohlaví dítěte,ale vajíčko je to co si vybírá jakou spermii přijme ....
a pomalu tomu začínám věřit