| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak jsem tu stránku dočetla~;)
Danielo, já si právě dovedu tuhle střídavou péči v původním domě představit jen u páru lidí, kteří si pak už nenajdou nového partnera a nemají děti. Protože jinak to podle mě ani aplikovat nejde. To by se pak musela stěhovat celá rodina, což by ztrácelo veškerý smysle téhle formy péče. Pokud už pak děti ani nového partnera nemají, tak by se mi to i líbilo, ale zase na druhou stranu si myslím, že je jen málo lidí, co se rozvedou a pak už nikoho nemají...
A co Gaudi? Jak se má? S kým jel a co tam bude dělat? Jo a já bych taky ráda vypadla, ale rozhodně ne na žádnou farmu zvířat~t~

Dani, tak jsme se definitivně rozhodli pro Rhodos a asi to dáme až na nějakou last minute. Nejsme schopni se domluvit na termínu~o~

Jani, mandle~x~

If, já jsem se takhle dvakrát nedostala s Celestýnou k doktorovi, ač byla pokaždé několik měsíců dopředu objednaná, dvakrát jsme přijeli a "pro nemoc zavřeno". Nikdo nám vědět ani nedal. Nevím, proč se dává doktorům tel. číslo. A v našem případě znamenalo "jet k doktorovi" přestup několika autobusy, vlak, MHD a metro, prostě dálka. Ale nedá se nic dělat, holt toto se děje běžně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.