Ahoj, tak jsem tu stránku dočetla
Danielo, já si právě dovedu tuhle střídavou péči v původním domě představit jen u páru lidí, kteří si pak už nenajdou nového partnera a nemají děti. Protože jinak to podle mě ani aplikovat nejde. To by se pak musela stěhovat celá rodina, což by ztrácelo veškerý smysle téhle formy péče. Pokud už pak děti ani nového partnera nemají, tak by se mi to i líbilo, ale zase na druhou stranu si myslím, že je jen málo lidí, co se rozvedou a pak už nikoho nemají...
A co Gaudi? Jak se má? S kým jel a co tam bude dělat? Jo a já bych taky ráda vypadla, ale rozhodně ne na žádnou farmu zvířat
Dani, tak jsme se definitivně rozhodli pro Rhodos a asi to dáme až na nějakou last minute. Nejsme schopni se domluvit na termínu
Jani, mandle
If, já jsem se takhle dvakrát nedostala s Celestýnou k doktorovi, ač byla pokaždé několik měsíců dopředu objednaná, dvakrát jsme přijeli a "pro nemoc zavřeno". Nikdo nám vědět ani nedal. Nevím, proč se dává doktorům tel. číslo. A v našem případě znamenalo "jet k doktorovi" přestup několika autobusy, vlak, MHD a metro, prostě dálka. Ale nedá se nic dělat, holt toto se děje běžně.