rodila jsem ve Slaném v prosinci 2011 a myslím, že je o lidech, je zde pár doktorů, kterých je třeba ptát se, jiní vysvětlí sami od sebe. Dětského dr jsem viděla poprvé a naposledy při propouštění, při porodu nevím, nevnímala jsem kdo mimi ošetřuje, ale myslím že tam byla sestra. Na Hekárně jsem strávila 3 dny
, rodičky byly spokojené, jen jedna brblala když přestala téct v noci teplá voda ( vypínají kotel z úsprných důvodů) Rodil mě primář, sloužil sám, za noc jsme porodily 3 a neslyšela jsem jediné křivé slovo, anesteziolog na epidurál přišel snad do 10 minut ( byl to fešák). Miminko jsem dostala na břicho hned po porodu. Strava klasická nemocniční, něco výborné něco UHO - něvěřila jsem, že jde udělat UHO polévka
Porod do vody - jedna PA mi říkala, že za 3 roky co tam slouží nepamatuje na své službě porod do vody. Nadruhou stranu jsou to lékaři šikovní, když měli silně obézní rodičku neschopnou pohybu ( kontrakce + tlouštka) z porodních sálů na operační na CS, tak dokázali přestěhovat operační na porodní. Operační sály jsou o patro níž
Nově má porodnice ve Slaném udělaný profil na FB, odpoví každý dotaz, reagují na podměty.