| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi mám štěstí, ale kluci mi oblečení ze skříně vůbec netahají, sami si vyndají jen ponožky a slipy, vše ostatní vyndavám sama (když byli malí, tak nedosáhli, teď dosáhnou, ale jsou zvyklí, že zavolají a oblečení vybíráme a chystáme spolu). A co vyžehlím, chodím i sama uklidit. Největší nepořádek ve skříni v pokojíčku mi dělá manžel, po těch letech (klukům je 5 a 3 roky) stále nepochopil, že vše co je vlevo je jednoho prcka a co vpravo toho druhého (a co nechopím je způsob vyndavání oblečení, vezme spodní tričko a cukne, tudíž vše, co bylo v hromádce nad tím, je rozházené, otočené obráceně a zmuchlané - na to by někdo radu neměl? Já už jsem to vzdala ~:-D)...
Co se uklízení oblečení po sobě týče, tak bylo zpočátku potřeba vše dělat s nimi, ukazovat, jak mají skládat a chválit (když jsem řekla "slož si to," následovalo "to neumím" nebo rovnou vztekání). Prvně se naučili večer rozdělit oblečení na špinavé, co je do prádla a čisté, co je možné si vzít ještě zítra, postupně to čisté začali i skládat (ne jen dávat na kupičku). Hodně nám v tutom pomohla i školka, zvláště náš mladší vztekloun, který jakmile mi něco nejde, s tím hodí, má ve školce věšáček vedle chlapečka, kterého jediného ve školce rodiče nesvlékají a neoblékají, vše si svlékne a vzorně složí sám (a to jsou mu také tři roky) a náš prcek se mu chce podobat ~:-D
Ale jinak je potřeba stále připomínat a hlídat, ten starší už si sice oblečení rovná sám od sebe, ale když má své dny, tak mi klidně naskládá oblečení do botníku, špinavé, čisté a na to boty od sněhu a má pocit, že to krásně uklidil ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.