Porodila jsem na Vinohradech zdravého chlapečka před dvěma měsíci a jejich péči mohu jen a jen doporučit. Ať se již jedná o oddělení porodnice, sálové sestry, sestřičky na JIP (rodila jsem nakonec císařem) a nebo o oddělení šestinedělí. Vše bylo v nejlepším pořádku. Také přístup lékařů a doc. Záhumenského byl skvělý. Já osobně budu vzpomínat na úžasný přístup pana doktora Popelky! Jednoduše rodit na Vinohradech vřele doporučuji!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.