Prosím jméno. V Motole jich bude sposta. Jsme sice z druhého konce, ale to by mi za to stálo.
To jsem ani nepsala, že jak jsem začala synka svlíkat, on začal kňourat a já ho chlácholila (brali mu ten den 3x krev na OGTT - znáte z těhotenství). Doktroka jak viděla, že ho konejším, hned jedovatě komentovala "NO, pěkně jste si ho rozmazlila maminko. Takhle zakňučí a hned se mazlí!!!"
Po vyšetření se uklidnil a komentoval obrázky na stolním kalendáři a doktorka: "Ticho, nedrndej mi tady, potřebuju něco říct mámě!"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.