| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo přesně tak, nechat to aby si děti poradili sami,pokud by to pak už bylo záměrné ubližování tak bych agresorovi jen řekla,že se to nedělá,že to od něj není hezké - byť by to bylo 18ti měsíční batole.
Já mám tu zkušenost,že když napomene dítě někdo cizí - tak si to to dítě vezme mnohem víc k srdci.
S kamarádkama jsme měly takovou dohodu - když jsme byly venku s bandou našich dětí tak jsme napomínaly děti sobě navzájem ~t~ Já jsem korigovala kamarádčina chlapečka,ona zase moji dceru ... Mělo to obrovský efekt ~R^ Když řekla kamarádka mé dceři,že jejího chlapečka nesmí bouchat lopatkou, zarazila se,koukala, poslouchala jak jí kamarádka vysvětluje,že chlapečka to bolí a pak už to nezkoušela. Já jsem ji jen podpořila,že teta má pravdu, a že by to dělat neměla,stejně jako by on neměl brát jí z ruky bábovičku ~t~ Byla to sranda, děcka na nás koukali jak z Marsu,ale naprosto se uklidnili. Dneska se milujou tak,že se z lásky mlátí vařečkama ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.