| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Hodně aktivní dítě

Po přečtení Vašeho dotazu jsem se musela pousmát, neboť máme doma to samé-jen v jiném pohlaví -:)Naše dcerka byla odmala velmi VELMI živé dítě, a teď není o moc klidnější, jen si už dovede jinak hrát- resp.SAMA - toť VELKÁ úleva při tom šílenství, co doma vždy způsobila(vše pozotvírané, vysypané, rozbité,několikrát překořeněné jídlo, když vylezla ke koření, a já byla na WC,plamen na sporáku,co způsobila vhozením odlakovače do polévky, pro který též vylezla kamsi atd.atd......-:))a někdy někde ještě působí...kamarádky mi to dokazují,protože si prý vždy myslely,jak mají živé děti, a když viděly tu naši dračici, tak změnily názor, že to co dělá naše dítě,ty jejich nedělají v takové míře nebo vůbec!!! Od mala ji bylo těžké pochovat-nedala se udržet,chtěla vše vidět- teď jí jsou skoro 4roky,a chce vše vědět, umět- fyzicky se prý tyto děti trochu zklidní po 4.roce- ale již od 3.roku pozoruji jistou úlevu- dá se zabavit,a vyřádí se kdekoli venku -již od 1,5roku na hřišti totiž lítala jako zběsilá,a nyní dokonale ovládá všechny atrakce,ničeho se nebojí, všude vyšplhá,přeručkuje všude vyleze- všichni, co ji vidí, říkají, ať ji dáme do gymnastiky nebo atletiky od 4let-je opravdu tělesně nadmíru zdatná,má obrovskou sílu v rukou a nohou- takže vyrostla ve vysokou šlachovitou dívku , ani psychicky nezaostává- od 1,5roku skládá puzzle od 8-12dílků, a nyní přes 45- 60dílné se dostala již ve 3,5letech na 100dílné!!! Máme z ní radost, jen je to stále ještě náročné,když na návštěvě u známých se staršími kluky dělá největší binec,hluk a pohyb naše "malá",to je teda o nervy-- jak je hodně podnětů, strašně rychle se unaví- doporučuji dodržovat co nejstriktněji prav.denní režim-spánek,jídlo, hry...nyní je to opravdu lepší,protože došla tak daleko,že si už sama řekne,že je unavená, a chce spát!!Jaký balzám pro uši- i když se spaním s ní problémy nikdy nebyly, a přes den spala až do 3let přesně.Přeji hodně trpělivosti,moře sil a uvidíte, že z něj bude časem velmi šikovný kluk! PS: Vždy mne dost vytáčelo,když mi jiní lidé,a maminy říkaly, ať jsem ráda, že je taková, než sedět v koutku, ale když by si to doma zkusily s takovým dítětem, taky by asi byly vyřízené jako my s manželem od jejího narození.Nicméně zlepšuje se rok od roku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.