| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k období 18 měsíců

Tak jsem si přečetla co by měl ten náš raubíř už umět a je to docela rozdíl... Ručičky má sice docela šikovné a sám pije z hrnečků či skleniček, občas se jen netrefí nebo ji oddálí dřív než je dopito, tak se trochu zleje... Malou vidličkou si napichuje jídlo a baští sám, ale se lžičkou mu to tolik nejde, strká si jí do pusinky na šířku... Nočník zvládá pouze u babičky,tam sedí dokud něco neudělá, ale doma, jakmile vyndám nočník, je zle a křičí a utíká... Chodí dobře, běhá, kope do balonu, ale motorce ještě nepřišel na chuť... Je moc rád venku - kaluže, písek, bahno to je jeho... Na zahradě mi pomáhá zalévat, vytrhává plevel - bohužel spíš ty kytičky, nosí věci, nejradši by sekal i trávu, u sekačky ví jak se startuje, s tatínkem ji opravuje, bere si různé nářadí a strká to do dírek kam mu to vyjde a točí ručkou jako když šroubuje... Je to malá opička, co dělají dospěláci, to dělá taky... děda mi stříhal stromek, tak si pak vzal nůžky do ruky a dělal, že taky stříhá... nebo mi děda ukazoval názorně rukama, jak budou dělat keře bochany a Šíma to dělal ručkama taky... Když vařím nebo peču, tak mi sedí na lince a všechno sleduje a ochutnává... Mluvit se mu nechce - umí máma, táta, bába i děda, ale to nepotřebuje, takže je to jen máma, papat, ham, ale hlavně auto... Ukazuje prstíkem na věci a strašně rád si čistí zoubky, jakmile je v koupelně, tak se sápe po kartáčku a když ho nedostane, tak se začíná vztekat, že protestně brečí, dřepne si a ručkou bouchne do země či do zdi, tak doufám, že tohle ho přejde... Jinak je to zlatíčko co váží 10kg, měří 80cm a jak se mu vyklubou každou chvilku trojky tak bude mít 16 zubů...~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.