ahojky, já s tebou moc nesouhlasím. zrovna dneska ve školce plakal můj šestiletý syn. A rozhodně si nemyslím, že by byl sociální neotužený. o prázdninách byl na sám na táboře, s babičkou, i na dovolenou jel s tatínkem bez maminky (nemohla jsem kvůli zdravotnímu stavu).
já myslím, že každé dítě občas přepadne trochu úzkost nebo je u něco líto - třeba to, že už tam nejsou jeho nejlepší kamarádi, protože jsou už ve škole.
podotýkám, že chodíme do státní školky a máme smíšenou třídu a z nových tříletých dětí nebrečel nikdo. jenom ten můj šetiletý:) žádnou tragédii z toho nedělám a neviním ani sebe ani školku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.