V září jsem si od Apolináře odvezla zdravého kluka a jsem maximálně spokojená s průběhem porodu i hospitalizace. Dávám jedničku s hvězdičkou
Staršího syna jsem měla rodit v nejmenované porodnici, kde trochu zanedbali péči o těhotné-následoval průšvih a převoz do Motola, kde tedy samotný porod a hospitalizace byli také profesionální,ale vše bylo ovlivněno diagnózou.
Tentokrát u Apolináře mě kvůli historii prvního porodu sledovali opravdu pečlivě-když mi na konci těhotenství z ničeho nic vyskočil tlak, sledovali mě denně a nakonec se rozhodli před termínem pro CS. Byla jsem z toho trochu zkalamná,ale na sále se ukázalo,že mám úplně zkaženou plodovou vodu a že měl dr. pravdu.(Docent Pařízek) Naštěstí pro dítě bylo vše provedeno včas.
Dítě mi přinesli opakovaně přikládat ještě ten den na JIP. Manžela pouštěli k dítěti celý den. Pak následovala jedna noc na standardu a strašně milé sestřičky, které se o mě staraly a další 4 noci na nadstandardu.Tam to bylo taky profesionální.
Děstké sestřičky radily s kojením, dítě vydaly prakticky okamžitě, i když já jsem si nebyla po CS jistá,jestli ho zvládnu mít tak rychle u sebe. Daly mi ho s tím, že když se nebudu cítit, tak je zavolám.Za celý týden jsem potkala jen jednoho člena personálu, který se xichtil,ale naštěstí nic neříkal, takže mi náladu nezkazil.
Celkově jsem šla tentokrát z porodnice nadšená a pokud si troufnu na třetí, bude Apolinář jasná volba.