Bohužel,musím vložit negativ!
Do porodnice jsem přijela minulý rok v lednu po půlnoci,hodinu a půl od odtoku plodové vody.Klasické vyšetření + monitory na příjmu,konstatování,že ještě nerodím a umístění na hekárnu s tím,že mrknem na průběh porodu kolem oběda.Od té doby tam nikdo nebyl.Doprovod poslali domů a mě deset minut na to začaly kontrakce,po volání PA stále nikdo nešel!Až když jsem měla kontrakce co 2 minuty,udělali mi klystýr a sprcha,opět sama!Žádné kontroly jak jsem otevřená,žádné kontroly miminka!Ve sprše jsem i přes ty nesnesitelné bolesti usínala...Pak jsem se tedy nějak oblékla a doslova a do písmene jsem se plazila na PB,kde mě "po cestě" potkala sestra a suše mi řekla,ať si to prodýchám a dolezu si na sál...Trvalo to,ale ani pak tam nikdo nebyl(kdyby měli porody,pochopím,ale rodila jsem sama).Nakonec dorazili,ale už neměli čas mě ani nastříhnout a já skončila dost potrhaná!Nebyl čas ani na těšící léky,o které jsem je prosila...
Do dneška mám za to,že kdyby se mi věnovali,čas by se určitě našel!
Oproti tomu,odd.šestinedělí nemám co vytknout
Všechno šlo báječně,laktační poradkyně mě rozkojily a byly úžasné
Samožřejmě vím,že je to o tom,jaké lidi chytnete,ale nemyslím si,že i když vypadáte na 16 ( a je vám 23),že by se k vám měli takto chovat...Každopádně,u dalšího dítěte bych ráda zvolila jinou porodnici