V Motole se mi narodila dcerka 22.1.2013. Velmi pozitivně hodnotím přístup porodních asistentek i lékařů a rovněž prostředí porodních boxů i čekatelského pokoje. Personál jedná velmi flexibilně a opravdu se snaží celý průběh porodu usnadnit, lékaři jednají rychle, komunikují, jsou milí a empatičtí. To vše se mi potvrdilo, když jsem se z minuty na minutu rozhodla pro epidural nebo při komplikacích s odloučením placenty. Prostředí porodního sálu je perfektní - máte soukromi, skvěle polohovatelné lůžko, k dispozici nejen sprchový kout, ale též vířivou vanu, pro doprovod gauč - vše nové - ani to nevypadá jako na sále:)
Miminko nechají k mamince přiložit hned...
Na odd. šestinedělí jsou sestry také vstřícné...prostředí již bohužel není tak pěkné - staré vybavení, poměrně malé pokoje...ale neustále tam chodí personál uklízet a doplnovat potřeby pro miminka a maminky.
V jídelně jsou klasické židle a stoly - to pro novopečené maminky není příliš pohodlné - pokud sebou budete mít nějaký kruh nebo polštářek na sezení, určitě neprohloupíte.
Jednoznačně FN Motol doporučuji!
Lucie
Předchozí