Porodnici v FNKV jsem vybírala pragmaticky s ohledem na blízkost k našemu bydlišti, nízkým poplatkům za nestandardní služby a relativně vyššímu bezplatnému standardu pokojů. Měla jsem obavy z přístupu personálu, neboť jsem slyšela nějaké negativní reakce, ale má zkušenost z minulého týdne předčila má očekávání. Byla jsem velice mile překvapená komorní atmosférou a osobním přístupem personálu- od lékařů, přes sestry až po sanitárky. Sympatické bylo i to, že jsem nebyla sestrami (narozdíl od předchozího porodu v jiné pražské nemocnici) kontrolována a napomínána, ale byla nám dána relativní volnost v rámci doporučení péče o novorozence. Pobyt v porodnici jsem si tak překvapivě užila a alespoň touto cestou bych ráda poděkovala týmu oddělení za tuto pozitivní zkušenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.