Tak toto je, jako kdybych se v tom viděla. Já jsem právnička a našla jsem si systém, takže v práci problém nemám: - raději vybírat méně monotónní práci - psát si úkoly, odškrtávat je - delší texty po sobě nečíst hned, ale třeba až druhý den, najdete ještě spoustu chyb - ve vytištěném dokumentu si můžete všimnout chyb, které na obrazovce neuvidíte - odsouvání těžších úkolů je normální u většiny populace, ale přistupujte k tomu tak, že právě jimi musíte začít, ty menší vždycky potom nějak doplácáte
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.