Přidat odpověď
sojko, no, to je přesně ta babí, o které jsem psala jinde.
Babí mne nic neučí vědomě a ani se moc nedělí o své názory, ale tak nějak letmo, co jsem polapala a babí poslat dál chtěla.
Je dodnes taková záštita svých mnoha dětí - jsou to důchodci!!! + svazky, vnoučat, pravnoučat a již i pra pra a už je tak unavená. No a jsem vnučka, a daleko - to není omluva, snažím se pomoci, pokud babí přijme.
Ještě stále máme to štěstí, že je s námi, ale nemyslím, - a to asi zní blbě - že by její případný odchod u mne a manžela provázel hysterický záchvat, naopak, ač vazby mezi mnou a babí jsou velmi silné a mezi babí a mým manželem... to se ani nedá vyjádřit
Nemohu to napsat neblbě - ale aktálně babička není při síle a v příštím případném životě bych jí moc přála, aby víc odpočívala a zbavila se pijavic, ač je miluje. Ono, když pijavičí děti v důchodu.... ale babí to tak má, budiž jí přáno, snad je šťastná.
Jinak sojko - samozřejmě - upřímný soucit s Tebou a okolnosti chápu, s některými lidmi jsem se nestihla rozloučit a přesto si s nimi povídám několikrát denně.
Předchozí