To by ses musela podívat na začátek diskuze. V kostce: v principu by se mi líbilo víc peněz (komu ne?) ale myslím si, že obecně to vůbec není špatné - zažila jsem porodné 8.500 a RP 2.500 takže současná situace mi příjde fajn. Nadzvedli mně až nářky NĚKTERÝCH maminek jak je to s dvojčatama finančně náročnější i než se skorodvoj. a že je to nespravedlivé. Tak jsem jenom chtěla vysvětlit, že realita je někde jinde, i když to na první pohled není vidět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.