Zdravím, taky jsem rodila ve Zlíně v únoru 2013 podruhé (prvně to bylo v roce 2011) a rozhodně toho nelituji. Jen snad ve srovnání s prvním porodem tam byl větší fofr. Poprvé to bylo nadlouho ale jediné co nebylo podle mých představ bylo že anesteziolog napřed neměl čas, byl u sekce, a pak už bylo na epidurál pozdě ;-) tak jsem celkem unavená po 12ti hodinách porodila 3, 2kg holčičku. Nikdo mě do ničeho nenutil ani nástřih nedělali a šití nebylo velké. Byli jsme tam nakonec už sami a miminko mi pomohli poprvé přiložit. Na šestinedělí mi vadily jen neustálé vizity a úklid. Pravda že dětské sestry byly trochu milejší než ženské, mají asi i trochu hodnější pacienty. Letos jsem byla na indukci a bylo to úplně výborné, za 4 hod hotovo. Chlapec 4kg. Opět bez nàstřihu a doktorkujsem viděla jen na příjmu a pak u šití. Byl tam ale velký shon a miminko jsem si teda po koupání přikládala sama. Asi kdybych rodila poprvé tak bych byla vyjukaná. Ale neseděli si tam u kafíčka. Na šestinedělí byly letos milé úplně všechny sestry :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.