Dobrý den,
ráda bych přispěla svojí zkušeností se Zlínskou porodnicí. Jako prvorodička jsem s přístupem veškerého personálu maximálně spokojená, ať už na příjmu, na porodnici nebo šestinedělí (ležela jsem na 3.patře).
U porodu se o mě výborně starala PA Hana Válková a MUDr. Frantisová- obě ochotné, milé, usměvavé. Bohužel nevím jména dětských sester, které byly také naprosto úžasné a patří jim můj velký dík! Porod jako takový byl silným a krásným zážitkem, dokonce jsme se i zasmáli... Vše proběhlo přirozeně a dle mého přání (úlevová poloha ve vaně s aroma olejíčkem apod.) Opravdu bych šla rodit hned znova, hlavně díky lidskému přístupu všech z nemocničního personálu!
Porod jsem také dobře zvládla díky přípravným kurzům paní R. Gogelové, takže s partnerem děkujeme a všem nastávajícím maminkám doporučujeme!
Co se odd. šestinedělí týče, nesetkala jsem se s nikým, kdo by mi jako člověk nebo odborník nesedl! Ať už šlo o lékaře dětské, ženské, sestřičky nebo paní sanitárku s uklizečkama...
Takže co se mě týče, Zlínská porodnice jednoznačně ANO
Všem těhulkám přejeme stejně krásný porod, jaký jsme si prožila já s přítelem a na jehož konci se z nás stali rodiče krásné Verunky!