| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem měla takovou babičku. Ale umřela moc brzo. Měla 75 let a byla moc nemocná. A poslední půlrok jí srdce pracovalo jen z 1/4. Přesto, že jí lékaři dávali jen pár dní života, žila ještě půl roku a to tak, jako by ani nemocná nebyla. Kdo o její nemoci nevěděl, myslel si, že je plná života a bude žít do 100 let. Byla to moje druhá máma. Nikdy mne neodbyla, vždycky mne vyslechla a taky vždycky poznala, že mne něco trápí. Její fígle v kuchyni používám dodnes. Přesto, že zažila jen našeho prvního syna, vychutnávala si ho plnými doušky. Jezdili jsme k ní vždycky na celý den, ona s ním blbla, jak za mlada. Vždycky jsem jí říkala: "Babi, šetři se," ale ona vždycky odpovídala: "Musím si ho užít, vždyť nevím, jak dlouho ještě budu moct. Umřela právě v den jeho 2.narozenin. Den předtím jsme měli oslavu u nás doma. Byli jsme tam všichni. Když se s námi loučila, měla slzy v očích, dodnes vidím ten její pohled plný lásky. Říkala jsem si, že se s námi loučí nějak tak jinak, než vždycky. A u dveří mne ještě objala, jak to vždycky dělávala a řekla: "A zase brzy přijeď..." Když mamka volala ráno, že babička v noci umřela, bylo mi to moc líto, ale taky jsem se s ní loučila už dávno...I když to letos budou 4 roky, vzpomínky na ní a zvlášť na ten poslední den s ní a její rozloučení jsou tak živé, jako by to bylo včera.
Díky Bohu, za takové babičky! Nebýt jich, byli bychom v životě o hodně ochuzeni. Snad i my budeme jednou takovými babičkami svým vnoučatům~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.