Syn měl ve čtvrtek v noci poprve ve 4 letech záchvat laryngitidy.I když jsem o této nemoci jsem hodně četla a naštěstí jsme asi neměly nejhorší průběh,tak mě to vyděsilo.Záchvat se opakoval za noc 2x,pomohlo otevřené okno a mokrý ručník na radiatoru a vypnutí topení.Lékařka ráno předepsala Prothazin,Ditustat a na noc čípky Rectodelt.Dnes kašle už málo a mírně.Ale děsím se opakování záchvatu nebo toho že bude záchvat příště horší.Nejbližší pohotovost je asi 25km a autem bývá manžel v noci v práci.Týden před tímto zážitkem měl zánět průdušek a antibiotika a při kontrole byl v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.