Rodila jsem 9.7.2013 první dítě podle miminka v 41. týdnu a podle měsíčků v 39. týdnů. Miminko bylo větší o necelé dva týdny a mělo podle ultrazvuku přes 4 kila. Tak mi pan doktor domluvil vyvolání.
Ráno jsem se dostavila, zkusili mi dát k čípku tabletu na vyvolání, ale přes nízko položenou hlavu miminka to moc nešlo. Tak se na mně 3 doktoři vystřídali, až se to povedlo. Musím se přiznat, chytala jsem strach. S bolestí jsem to vydržela. Ale přišly slabé kontrakce a já je únavou zaspala. Tak po několika vyšetření mi dali kapačku a to šlo rychleji.
Výborná porodní asistentka, moc hodná. Neustále mě kontrolovala, i když se mnou rodili dvě paní. Voda mi nechtěla prasknout, a tak ji doktor zkusil protrhnout a pořad nic. A pak muselo jít všechno rychle, protože jsem rodila už pomalu celý den a malý neměl moc kyslíku. Je to chlapeček a měl 4,5 kg. Byla to fuška, ale doktoři skvělí a se vším mi pomohli. Sice jsem byla nastříhnutá docela dost. Tak vše bylo dobré, až na některé nepříjemné dětské sestřičky. Jinak gynekologie dobrá!
Teď mu bude 7 měsíců a má něco kolem 9,5 kg a 76 cm. Je to chlápák, jenom chudák dlouho měl plný nos plodové vody a pak rýmy. Ale už se to zlepšilo.
Předchozí