| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Soud rozhodl: očkování dětí je povinné

A nejvíce se rozčilují ti, kdo nemají žádnou (negativní) zkušenost s očkováním. S otevřeností hranic se všude objevuje všechno, viz zvýšený výskyt TBC, a jiných nebezpečných nemocí. Neříkám naďobat do dětí všechno - to určitě ne. Nejvíce proti očkování brojí ti, kteří si přečetli miliony článků na netu, popř. v časopisech pro úžasné matky (ne vždy sám autor tušil, o čem píše), ze všech názorů mají v hlavě chaos, ale jejich postoj je ten jediný správný. Pro mě je lékař autorita, ja jsem medicínu nestudovala a proto věřím tomu, kdo ví o čem mluví. Když něco nevím, zeptám se, třeba i více lékařů na jejich názor a potom se rozhodnu, ale odvolávat se na internet, jako zdroj neprůstřelných informací? Dítě známé, známé mojí známé mělo divnou reakci, asi na očkování :) a už je z toho řetěz, a už se to veze... :) Asi jsem špatná matka, naše děti očkované jsou, dokonce (můj ty smutku) mají navíc pneumokoky, po osmém zánětu středního ucha a pozitivní kultivaci, bylo to špatně jim to ďobnout? Taky mohli být bez očkování a už hluché. Bohužel názory na očkování jsou povětšinou extrémní, ať pozitivní či negativní, což asi není OK... :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.