Velice jsem se rozmýšlela, kam jít, jestli do Bohunic nebo na Obilnak. Nakonec jsem šla na Obilnak, že tam maji prý víc lidský přístup...no, byla jsem tam celkem 7 dní, takže můžu hodnotit. Já měla problém i malý, na šestinedělním se o mě starali hezky, ale co se týká dětského oddělení děs běs :(. To že se malý nalokal plodovky, zvrací a museli ho několikrát odsávat, mi řekli až druhý den odpoledne, kdy mi ho donesly. Pak mi ho po jedné noci opět sebraly, protože měl žloutenku, takže byl unavený, nechtěl pít...s tím souvisel velký problém s kojením, protože musím kojit přes kloboučky. Asi 50 % sester, by se jako laktační poradkyne neuživily, řvoucího syna mi násilým rvaly na prso a některé se tvářily dosti otráveně, když jsem potřebovala poradit, byla to dost hrůza :(. Když jsem se ptala, jaké hodnoty syn má, řekly mi, že nejsem zdravotník, a že mi to neřeknou, tak jsem je tedy prosila, aby za mnou došla dětská doktorka, aby mi vysvětlila o co jde nebo, že za ní dojdu já...nedošla ani jednou a ani mě nikdo nezavolal. No a vrchol byl, když nás konečně pustili, tak jsem se dozvěděla, že jsme tam nebyli kvůli žloutence, ale kvůli zvracení malého...tam už mě nikdo nedostane
!