Ačkoliv jsem z Nového Jičína, rozhodla jsem se rodit v Ostravě. Průběh celého mého těhotenství byl zcela bez problémů, a tak by se mohlo zdát zbytečné cestovat kdesi 40 km. Do porodnice jsem se vzhledem ke státnímu svátku dostavila den před plánovaným termínem. Zjistili mi podezření na preeklamsii, a tak jsem v porodnici už zůstala a nakonec mi porod byl vyvolán.Nakonec byl porod ukončen pomocí VAXu díky klesajícím odezvám. Nedovedu si představit, že bych v této chvíli byla v rukou nějakého nezkušeného lékaře či doma! Proto moc děkuji porodnímu týmu FNO díky němuž se mi podařilo přivést na svět zdravou a krásnou holčičku!Taktéž pobyt na oddělení šestinedělí byl pro mě jako novopočenou maminku velmi přínosný. Sestřičky mi ukázaly, jak správně o miminko pečovat, kojení, koupání,... Navíc kdykoliv byly k dispozici na zavolání. Myslím, že to není zdaleka samozřejmé. A to, že někdo nemá pořád super skvělou náladu, by měl každý pochopit. Jsme jenom lidé, kteří kromě práce mají i spoustu jiných starostí. Navíc zdravotnický personál má obrovskou zodpovědnost. KAŽDOPÁDNĚ JEŠTĚ JEDNOU MOC DÍKY!!!
Předchozí